Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Over NinoFashion

Shoppen in Ninove

Dat is shoppen bij NinoFashion!

Laat je verrassen door de ultieme winkelbeleving in Ninove en ver daarbuiten. Bij NinoFashion staat een gedreven team klaar om jou met het juiste advies op maat en een zeer uitgebreid assortiment verder te helpen. We kijken ernaar uit jou te mogen verwelkomen in onze prachtige winkel in Ninove! 

Persoonlijk en oprecht

Een gedreven team

Bij NinoFashion staan we altijd klaar om jou te ondersteunen. Op maat en met passie. Met 1000m² aan mode voor zowel dames als heren, hebben we altijd iets in onze collectie dat op jouw lijf geschreven staat! 

Een groot en actueel assortiment met verschillende merken zoals S. Oliver, Comma & Tom Tailor aangevuld met mooie collecties van bekende en minder bekende modemerken.

Persoonlijk en oprecht

Een gedreven team

Bij Ninofashion staan we altijd klaar om jou te ondersteunen. Op maat en met passie. Met 1000m² aan mode voor zowel dames als heren, hebben we altijd iets in onze collectie dat op jouw lijf geschreven staat! 

Een groot en actueel assortiment met verschillende merken zoals S. Oliver, Comma & Tom Tailor aangevuld met mooie collecties van bekende en minder bekende modemerken.

Een ruime parking

En nog veel meer

Speciaal voor onze klanten hebben we een ruime ondergrondse parkeergarage met 50 beschikbare plaatsen voor jouw wagen. Bovendien is deze volledig gratis.

Check ook regelmatig onze website voor foto’s van de nieuwe collectie en volg ons op FB en Instagram voor de laatste nieuwe items die zijn binnengekomen. Ben je nog op zoek naar een geschikt cadeau? Bekijk dan zeker even de voordelen van onze cadeaubons.

Aangenaam en veilig winkelen

Wij nemen de nodige maatregelen

Wij letten op onze handhygiëne
Wij dragen allemaal een mondmasker
Wij houden voldoende afstand
Wij voorzien elektronische betaalmethodes
Kies je eigen shopmoment
De verkoopster maakt tijd om alleen jou te assisteren in de zoektocht naar de gepaste outfit op een afgesproken tijdstip.
Private evening shopping
Wil jij graag met vrienden/familie/collega’s … de winkel zo goed als alleen voor jullie hebben? Dat kan! Op donderdagavond tussen 18u00 en 20u00 ben jij welkom bij ons op afspraak.